Algemene Voorwaarden en Bestelwijze

Bestelwijze
Nadat je je bestelling hebt geplaatst (via winkelmandje), ontvang je van mij een mailtje met daarin het totaalbedrag dat dient te worden overgemaakt. Dit bedrag is dus inclusief portokosten. Ik hanteer de tarieven van de TNT Post en die zijn als volgt:

0-20 g. EUR 0,44
20-50 g. EUR 0,88
50-100 g. EUR 1,32
100-250 g. EUR 1,76
250-500 g. EUR 2,20
500 gr.-3 kg. EUR 2,64

Mocht het pakje niet door de brievenbus kunnen dan hanteer ik EUR 6,75.

In principe kunnen alle artikelen in een enveloppe. Ook de tassen. Nadat de betaling binnen is zal ik zo snel mogelijk het pakje versturen. Als ik het pakje op de post heb gedaan zal ik je dit in een mailtje laten weten. Graag ontvang ik ook van jou een mailtje als je je pakje hebt ontvangen. Ik zou het ook erg leuk vinden als je een reactie plaatst in mijn gastenboek over de artikelen maar ook over de service.

Algemene Voorwaarden
Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst die Toffe Tasjes en koper aangaan, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld bij het betreffende artikel waar de uitzondering voor geldt. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. Toffe Tasjes behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Prijzen en betaling

De vermelde prijzen bij de producten zijn vaste prijzen, in euro’s en exclusief verzendkosten. U kunt alleen door middel van vooruitbetaling van een door ons gestuurde factuur producten betalen. Zodra u een bestelling heeft geplaatst in de webwinkel krijgt u een factuurmail van de bestelling met het te betalen bedrag (dus inclusief verzendkosten).

Maak nog geen geld over voor u deze factuurmail heeft ontvangen van ons! Producten moeten binnen 10 dagen na dagtekening van de factuurmail betaald zijn. Zodra u een bestelling geplaatst heeft wordt het bestelde product voor u gereserveerd. Indien na de genoemde datum in de factuurmail geen betaling van u is ontvangen wordt het product weer vrijgegeven voor andere kopers. U kunt dan dus geen aanspraak meer maken op het door u bestelde product.

Verzending en levering

Uw aankopen worden door ons goed ingepakt en verzonden met TNT Post. We hanteren de verzendkosten volgens het TNT posttarief. De hoogte van de verzendkosten van uw bestelling worden vermeld in de factuurmail die u van ons ontvangt na het plaatsen van uw bestelling. Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor schade aan of verlies van producten tijdens het verzenden door TNT Post. Mocht dit onverhoopt het geval zijn kunt u daarover een klacht indienen bij TNT.

Uw bestelling wordt maximaal 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling aangeboden bij TNT Post. Zodra uw pakket is aangeboden bij TNT Post krijgt u van ons een email, zodat u weet wanneer u de bestelling ongeveer thuis kunt verwachten. Heeft u de artikelen voor een bepaalde datum nodig, geef dit dan aan in het bestelformulier onder het kopje ‘ opmerkingen bij de bestelling’. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of de bestelling op tijd geleverd kan worden.

De gestelde levertijden zijn een indicatie, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. U kunt de bestelling ook persoonlijk bij ons afhalen in Oud-Beijerland. U bespaart dan uiteraard verzendkosten. Mocht u dit willen geef dit dan aan in het bestelformulier onder het kopje ‘ opmerkingen bij de bestelling’. Toffe Tasjes is niet aansprakelijk voor extra verzendkosten die voortvloeien uit een foutief ingevuld afleveradres.

Annulering en ruilen

U kunt een geplaatste bestelling annuleren door ons uiterlijk 24 uur na ontvangst van de factuurmail een mail te sturen naar info@toffetasjes.nl.

De producten kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet kunt u ons daar uiteraard een mailtje over sturen (info@toffetasjes.nl). In goed overleg en naar redelijkheid zal bekeken worden welke mogelijkheden er zijn om tot een oplossing te komen.

Aansprakelijkheid

Toffe Tasjes stelt zich niet aansprakelijk voor schade ontstaan door verkeerd gebruik van de producten. Er staat duidelijk vermeld bij de producten waarvoor deze gebruikt dienen te worden.

Privacy

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Toffe Tasjes. Uw gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van uw bestelling. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. Toffe Tasjes verstrekt dan ook geen persoonsgegevens aan derden.

Klachten

Toffe Tasjes streeft naar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt een klacht zijn of bent u ontevreden over bepaalde zaken, dan wordt Toffe Tasjes daar graag van op de hoogte gebracht middels het sturen van een email naar info@toffetasjes.nl

Copyright

Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal van deze site over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken.