Het gezicht achter Toffe Tasjes en Studio Pink

Hallo,

Mijn naam is Antoinette van Essen. Ik ben getrouwd, moeder van 2 dochters en dol op stof, knopen en lint.

Een aantal jaar heb ik met veel plezier kleding genaaid voor mijn dochters en heb toen als hobby ook poppenkleertjes genaaid voor de bekende babypoppen.

De meiden speelden op een gegeven moment niet meer met de poppen en ik zat dus zonder hobby. Ik liep tegen een leuke stof aan en er werd mij verteld dat de stof geschikt was voor het maken van tassen. Daar zag ik wel een uitdaging in en een paar dagen later was mijn eerste tas af. Er volgden vele tassen in alle kleuren, soorten en maten.

Vaak werd er tegen mij gezegd dat ik iets met mijn creatieve inslag moest doen en zo werd de webwinkel Toffe Tasjes geboren. Inmiddels heb ik Studio Pink erbij. Een leuke ruimte waar plek is om te werken maar ook om feestjes en workshops te geven.

Op de dinsdag- en woensdagmiddag geef ik handwerkles aan meiden vanaf 8 jaar. Kinderen vinden het erg leuk om te haken of te breien maar op school is hier helaas geen tijd meer voor. Handwerken geeft vaak een stuk rust. En als je eenmaal een werkstuk af hebt geeft dit heel veel voldoening. In deze tijd van "druk, druk, druk" is het goed om op deze manier je hoofd even leeg te maken.

Ik zou zeggen KEEP CALM AND SEW, CROCHET EN KNIT.

Met vrolijke groeten, Antoinette